Kartuli- suitsulõhevorm

Ükspäev, enne kui meie pere tabas korralik haiguspuhang, sai tehtud ammu unustatud head vormirooga. Väga lihtne valmistada, kuid vajab u tun...

Kanapallid

300g kanahakkliha 380g purustatud tomateid 20g riivsaia või värsket saiapuru 2tl palsamiäädikat 2dl kanapuljongit 2sl õli 1 sibul 1tl tüümia...

Kreemjas kana- ja suvikõrvitsasupp

retsept pärineb "kana" retseptiraamatust. Supp on väga kiirelt valmiv ning kogusest saab u 4 portsionit Vaja läheb: 20g võid ...

Wasabi maitselised kanakintsud seesamiseemnetega

Tegin seda toitu üheks tavalise päeva õhtusöögiks ja tuli täitsa hea välja. Vaja läheb: 3 kanapoolkoiba 1 sl Wasabi & Sesam maitseainet ...

Toorjuustukook vaarikate ja šokolaadiga

Mees kurtis ükspäev, et jube koogi isu on. Kuna koogi rindel on jäänud suhteliselt vaikseks siis mõtlesin et miks mitte - valmis selline ko...

Kanasupp porru ja tomatiga

Jällegi üks väga kiirestivalmiv õhtusöögi roog. Vaja läheb: 30g võid 1 suurem porru (u 250g) 2 kanarinnafileed 7dl kanapuljongit 390g purust...

Kerge kanawok munanuudlitega

Üritan siin säilitada kevadeks vormi ja proovin ka vähekene lahjemaid kuid siiski maitsvaid roogi välja mõelda. Tänaseks lõunasöögiks valmis...

Kõige parem ahjulõhe

Kala, mis meie peres väga tihti lauale satub on justnimelt lõhe. Ja justnimelt selliselt valmistatuna on ka minumeelest ta kõige parem. Kõig...

Quesadilla

Kui võileivad on end ükshetk ammendanud siis hea vaheldus on valmistada quesadillasi. Quesadillad on mehhiko toit, mis klassikaliselt on teh...

Šokolaadiküpsised

Üks vana võlg veel, kus lasteaia jõulupeole oli vaja midagi lauale panemiseks kaasa võtta. Mina tegin sellised ülilihtsad ja lausa vapustav...

Plov

Kuna meie peres endiselt riisitoidud väga kaubaks ei lähe, siis tegin üheks õhtusöögiks plovi. Antud retseptis kogused 2-3 sööjale. Vaja läh...

Munarull ja kilu-kodujuustu tarrend

Suupisted meie aastavahetuse laualt. Aastavahetusel käisime külas, kuhu meie teha jäid mõned suupisted ja magustoit. Magustoiduks oli juba ...
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD