Kreemjas kana- ja suvikõrvitsasupp

26 jaanuar 2011
retsept pärineb "kana" retseptiraamatust. Supp on väga kiirelt valmiv ning kogusest saab u 4 portsionit

Vaja läheb:
20g võid
2 kanarinnafileed, lõigatud õhukesteks viiludeks
1 keskmine suvikõrvits riivitult
1 sibul, riivitud
2 küüslauguküünt, purustatud
1 sl jahu
7 dl kanapuljongit
2dl vahukoort

1. Sulata või suures potis. Lisa kanaliha ja prae keskmisel tulel 1-2 minutit. Lisa riivitud sibul ja suvikõrvits ning purustatud küüslauk. Pruunista 5 minutit aegajalt segades.

2. Segamise ajal lisa jahu ning kuumuta 1 minut. Lisa puljong, lase keema ja sega, kuni supp läheb natukene paksemaks. Alanda kuumust ning lase veel podiseda veel 1 minut. Lisa vahukoor ja lase 2 minutit keeda. Maitsesta soovi järgi ning serveeri.
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD