Vajad 3-4le:
300g kana kintsuliha või kanafileed
200g (1 karp) Philadelphia murulauguga toorjuustu
2 dl piima
2 küüslauguküünt
soola-pipart
tšillisädemeid
praadimiseks oliivõli
250g keetmata pennet
1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente'ks, ehk keeda pakil olevast keemisajast 1 minuti võrra vähem.
2. Tükelda küüslauk, vala pannile oliivõli ning prae pisut, lisa tükeldatud kana. Prae kuni kana on krõbe. Lisa pannile murulauguga toorjuust ja piim. Sega ühtlaseks ning lase keema tõusta. Tõsta pann tulelt, maitsesta kastet soola ja pipra ja tšillisädemetega.
3. Vala keenud pasta kastmele, sega läbi ning serveeri koheselt.
1 comments:
Väga maitsev, lihtne valmistada (Y)
Postita kommentaar