Kerge kanawok munanuudlitega

11 jaanuar 2011
Üritan siin säilitada kevadeks vormi ja proovin ka vähekene lahjemaid kuid siiski maitsvaid roogi välja mõelda. Tänaseks lõunasöögiks valmis selline wokiroog. Mina valmistasin küll kahele, kuid retsepti panen kirja koguseliselt kolmele -neljale. Lisaks olen tihti poest otsinud sellist köögiviljasegu mis ei sisalda väikseid herneid, lillkapsast ja mingeid seeni ning köögiviljad oleks ka pigem sellised mis wokirooga hästi sobiksid - ükspäev avastasin uue segu - Culinare Vip köögiviljasegu. - eestimaine veel pealekauba. Munanuudlitest kasutasin Blue Dragoni omi, kuid kellel eelarve napib siis saab edukalt ka odavatega hakkama.


Vaja läheb:
2 tk (u300g) kanafileed
1 pakk köögiviljasegu
1-2 ketas munanuudleid
2sl Magusat tšillikastet
1sl oliivõli
2 küüslauguküünt
1 sibul

1. Viiluta sibul. Haki küüslauk ja kana. Kuumuta pannil õli ning prae küüslauk ja sibul kergelt läbi. Lisa kana ning prae kuni liha muutub valgeks.
2. Sega juurde köögiviljad ning kuumuta pisut. Lisa tsillikaste ning prae valmimiseni.
3. Keeda nuudlid ja lõpus sega wokile.
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD