Proovisin ükskord teha juustukooke muffinivormides ning tõdesin, et selliselt valmistades, ei pea koogi söömisega mitte järgmise päevani ootama vaid saab juba paari tunni pärast suu magusaks. Mugavuse huvides lisasin muffinipanni pesadesse tugevamad muffinivormid ning pärast oli pann puhas ning koogid sai lihtsalt vormist kätte. Internetist tuhlates leidsin et on olemas ka mini juustukookide vormid, kui siin neid silma pole hakanud ning tegelikult saab kenasti ka muffinipanniga hakkama.
Vajad:
Vajad:
150g digestive küpsiseid
50g võid
600g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
2 muna
1 tl vaniljeekstrakti
4 sl demerara suhkrut
100 g suhkruga kondenspiima
12 tl purustatud vaarikaid
1.Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Aseta muffinipanni pesadesse muffinivormid ning tõsta iga muffinivormi põhja kuhjaga supilusikas küpsisepuru ning suru ühtlaseks.
2. Vahusta toasoe toorjuust, suhkur, vaniljesuhkur, kondenspiim ja muna kuni saad ühtlase massi.
3. Tõsta muffinivormi supilusikas toorjuustusegu ning 1 tl jagu vaarikamoosi, lisa toorjuust ning sega pisut segamini.
3. Küpseta 170C ahjus 20 minutit, peale küpsemisaja lõppu ava ahju uks, kuid jäta koogid ahju jahtuma. Jahuta täielikult maha ning hoia enne serveerimist pisut külmkapis.
6 comments:
3. punktis on mingi poolik lause :) Tahaks neid täitsa proovida teha, aga äkki jääb sealt mingi oluline info puudu :)
Aitäh tähelepaneku eest, lõpetasin lause :)
Kaks korda tuleb toorjuustu siis panna? :)
jah, et muffinivorm pesa ikka toorjuustutäidist täis saaks :)
Tere Kristel,
Tahtsin öelda, et selliselt kodulehelt www.gastrolink.eu on võimalik ka erinevaid köögivahendeid osta, sh ka muffinivorme. Saada ainult päring - kasvõi mulle :)
Tervitades,
Kitty
aitäh Kitty, see leht on päris huvitav ja silma hakkas nii mõnigi asi, mida ma pole tavakaubandusest leidnud :) uudinstan natuke veel sellel lehel ja kindlasti võtan ühendust.
Postita kommentaar