Kreemine singi ja suvikõrvitsa pasta

26 august 2013 0 comments
Üks lihtne viis valmistavasse pastasse lisada suvikõrvitsaid ning lapsed ei pane neid peeneid suvikõrvitsa spagette seal tähelegi. Muidugi peab selleks olema heleda koorega suvikõrvits või tuleb tume koor eemaldada. Kõik see pole vajalik kui sööjd suvikõrvitsat ei pelga. Kastme, mis on valmistatud veest ja toorjuustust, avastasin juhuslikult, kui kord pastat tehes oli koor otsa saanud ning poodi enam ei olnud tahtmist minna. Kindlasti on ka toorjuustust ja veest valmistatud kaste lahjem, ning maitses ei pea selles osas järeleandmisi tegema.

Vaja läheb 3-4le:

200 g spagette

75 g suvikõrvitsat
75 g Lihaveise delikatesssinki või muud veisesinki
1/2 sibulat
150 g küüslauguga toorjuustu (Philadelphia)
2-2.5 dl vett
soola
pipart
värskelt riivitud parmesani

1. Ribasta suvikõrvitsast köögiviljakoorijaga pikad ribad ning lõika need peeneks. Lõika sink piklikuteks ribadeks ning haki sibul.
2. Aja soolaga maitsestatud vesi keema, lisa spagetid ning keeda pakendil oleva juhise järgi al denteks.
3. Kuumuta pann, lisa pisut oliivõli, sibul ja sink. Prae kergelt läbi. Vala pannile enamus vett ning lisa toorjuust. Sega paar minutit kuni toorjuust sulab kaste muutub ühtlaseks, soovi korral lisa vedelama kastme saamiseks veel vett. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Enne kui lisad kurnatud spagetid lisa kastmesse suvikõrvitsa ribad. Sega hulka spagetid ning sega korralikult läbi. Serveeri kohe ning riivi peale parmesani juustu.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD