Suurepärane eelroog suupistalauale, mida võib valmistada näiteks pisikeste ampsude saamiseks viinapitsides või suuremate portsioni saamiseks ramekinis või väikses morsiklaasis.
200g suitsulõhet
1 karp toorjuustu murulauguga (Philadelphia)
1 avokaado
soola
sidrunipipart
1tl sidrunimahla
Vooderda vormid toidukilega. Täida ääred õhukeste suitsulõheviiludega, kuid jäta pisut lõhet ka täidise sisse. Täidise valmistamiseks lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ja koor (koore seest saab küpse avokaado hõpsasti supilusika abil kätte) ning haki kuubikuteks. Haki ka järelejäänud lõhe väikesteks tükkideks ning sega toasoe toorjuustu sisse. Maitsesta vähese soola ja sidrunipipra ning sidrunimahlaga. Täida lõhepesad täidisega ning suru ääred toidukile kokkuvajutades kokku. Aseta külmkappi paariks tunniks tahenema.
6 comments:
Väga ahvatlev :) Selle roa tegemise võtan kindlasti plaani!
imeilusad fotod! ja selles ma kohe ei kahtlegi, et maitseb väga hästi!
isuäratav tundub, suu jookseb vett! ja aastavahetuse laual on just küsimärk kalasuupiste juures, peab enne ära proovima :)
aitäh ilusate sõnade eest :) eks positiivset tagasisidet on alati meeldiv lugeda. Tõepoolest on tegemist sellise roaga, mis kindlasti tasub proovida ja tõenäoliselt maandub see suupista ka meie aastavahetuse lauale.
Mulle sealt saatest jäi juba meelde eredalt Tiina tehtud amps, a nüüd su pilte vaadates on tunne, et kohe tahaks tegema teist hakata.
Maarja - just nii oli minuga aga piisas ainult telepildist. Ningkuna ma saates kasutatud kitsejuustu ei armasta siis tegin endale sobiliku versiooni :)
Postita kommentaar