Kirsimuffinid

09 detsember 2011 2 comments
Siis kui kodus kooki ei olegi (no minu puhul võib see küll pisut vist imelik tunduda) ja šokolaad isu ei rahulda, siis tavaliselt on sahtlipõhjas ikka üks pakk, no vähemalt võiks olla, muffinipulbrit ja sügavkülmas mingeid marju - just selline juhus oli meil üksõhtu. Tuunisin pisut pakil olevat retsepti ja magusaisu sai rahuldatud.

Vajad 12 keskmise suurusega muffini valmistamiseks:
1 pakk Kalevi muffinipulbrit
1 pakk (200 g) ricotta kohupiima (Otto)
100g võid
200ml vett
200g külmutatud kirsse

Sulata või, sega vesi muffinipulbriga ning lisa sulanud või. Lisa ricotta ja sega ühtlaseks. Viimasena sega hulka kirsid. Täida muffinipanni pesadesse asetatud pabervormid taignaga ning küpseta 200c-ni eelkuumutatud ahjus 20 minutit.

2 comments:

  • Anonüümne ütles ...

    1 pakk kohupiima on 200 gr?
    proovisin kirsi-tiramisu pastaga ja tuli ka väga hea :)
    muffinid ongi selline tänuväärt koogike, mis harva nässu läheb.
    Selle retsepti suur pluss on mõnus mahlasus.

  • Kristel ütles ...

    jah, siin on mõeldud tõesti 200 g kohupiima, teen kohe retsepti muudatuse :)
    Olen kindel et kohupiimapastaga jääb väga mõnusalt mahlane ning muffinite puhul ongi ni iet mida mahlasem seda parem ja alati on mõistlikum pisut vähem küpsetada kui rohkem.

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD