Kui ma poes mõnda aega tagasi esmakordselt neid väikseid lavašše nägin, teadsin kohe kuidas tahan neid valmistada ning siis kui sai vaikselt tähistatud taaskordset 25-ndat - proovisin idee ära. Tulemus oli lihtsalt super need kiirelt valmistatud suupistekoogid läksid kui soojad saiad ning eranditult kõik nõudsid retsepti lisamist blogisse - nii et siin see on! Mõnusat küpsetamist!
12 väikest lavašši
400 g ricotta kohupiima (Otto)
2 muna
100 g valget šokolaadi tervete metspähklitega (Ritter sport)
150 g maasikaid
1. Kuumuta ahi 170C-ni.
2. Sega ricotta, munad, hakitud valge šokolaad ning hakitud maasikad.
3. Suru lavaššid muffinipanni pesadesse, täida täidisega ning küpseta 15-20 minutit. Lase enne sööma asumist pisut muffinivormis jahtuda.
12 väikest lavašši
400 g ricotta kohupiima (Otto)
2 muna
100 g valget šokolaadi tervete metspähklitega (Ritter sport)
150 g maasikaid
1. Kuumuta ahi 170C-ni.
2. Sega ricotta, munad, hakitud valge šokolaad ning hakitud maasikad.
3. Suru lavaššid muffinipanni pesadesse, täida täidisega ning küpseta 15-20 minutit. Lase enne sööma asumist pisut muffinivormis jahtuda.
1 comments:
Ooo! Geniaalne :)
Postita kommentaar