Kergelt tšilline juustupirukas

06 jaanuar 2013 0 comments
Mõnusalt tšilline juustupirukas, milles võib tugevama tšillimaitse saamiseks lisada tšillipipart.

Põhi:
75g võid
100g ricotta kohupiima (Otto)
1 muna
200g jahu
1tl küpsetuspulbrit
1tl soola
1/4tl kuivatatud oreganot

Täidis:
2 karpi sweet chilli toorjuustu (Philadelphia)
3 muna
250 g mozzarella juustu (Otto)
200 g riivjuustu

1. Sega sulatatud võiga ricotta kohupiim, löö sisse muna ning sega ühtlaseks. Lisa sool ja oregano. Sega jahuga küpsetuspulber ning sega kõik taignaks kokku. Vooderda 24 või 26cm pirukavormi põhi ja ääred taignaga ning aseta täidise valmimise ajaks külmkappi.
2. Mikserda kokku toasoe toorjuust. Lisa ükshaaval munad ning vahusta ühtlaseks. Riivi mozzarella ning sega koos riivjuustuga täidisesse.
3. Kuumuta ahi 200C-ni ning küpseta pirukat 35 minutit. Lase pirukal enne serveerimist vähemalt 25 minutit jahtuda ning söö leigelt koos värske salatiga.


0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD