Hakkliha-peedivorm

11 jaanuar 2013 2 comments
Ülimalt lihtne ja maitsev vormiroog, mis maitseb nii väikestele kui suurtele. Peet on meie majas üldse viimasel ajal au sees ja sellisesse rooga saab isegi lastele mittesöödavad köögiviljad ära peita.


Vajad:
500 g kvaliteetset hakkliha
150 g maasuitsusinki
1 sibul
1 küüslauguküüs
soola
pipart

1 dl tatart
500 g riivitud keedupeeti
200 g suvikõrvitsat

200 g juustu

200 g sweet chilli toorjuustu
1 dl piima
1 muna

1. Tükelda sibul, küüslauk ja suitsusink. Prae keskmisel kuumusel pisut ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga.
2. Keeda soolaga maitsestatud vees tatar. Riivi suvikõrvits ja juust.
3. Sega keedetud tatar, suvikõrvits ja riivitud keedupeet hakklihaga. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Klopi muna lahti, lisa juurde piim ning tšilli toorjuust. Sega ühtaseks.
5. Vala hakkliha-peedisegu ahjuvormi. Vala peale muna-toorjuustusegu ning kata riivitud juustuga.
6. Küpseta 200C ahjus 25-30 minutit. Serveeri soojalt, soovi korral lisa peale hapukoort.

2 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD