Vajad:
Põhi:
150
g digestive küpsiseid
50
g võid
1
tl kakaopulbrit
Täidis:
30
keelekese küpsist
100
ml espressot või kanget kohvi
3
sl Kiiu torn koorelikööri (võib panna ka amarettot või kohvilikööri)
800
g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
150
g ricotta kohupiimakreemi
(Otto)
2
dl suhkrut
1tl
vanillsuhkrut
3
muna
Kaunistamiseks:
riivitud
70% šokolaadi
punaseid
sõstraid või muid hapusid marju (või külmutatud)
Purusta
küpsised ja sega sulatatud või ning kakaoga. Suru segu küpsetuspaberiga
vooderdatud lahtikäiva vormi põhja. Säti küpsised vormi äärde püstiselt ritta. Sega omavahel espresso ja kooreliköör. Lisa toorjuust,
ricotta, suhkur, vanilljesuhkur ja munad. Vala segu vormi ja
küpseta 175 kraadi juures 1 tund. Jahuta avatud uksega ahjus 1
tund. Hoia torti enne serveerimist vähemalt 5 tundi kuni üleöö külmkapis.
Kaunista tumeda šokolaadi ja hapukate marjadega.
0 comments:
Postita kommentaar