Viimasel ajal on mul siin valminud järjest väga kiirete pealkirjadega toidud. Eks see ilmselt tuleneb sellest, et kevad on juba tegmistes ja aega jääb koguaeg väheks. Siin retseptis kasutatud ideed, valmistada pastakaste valmis toorvorstide sisust, nägin ühel pühapäeva hommikul jamie "30 minuti road" saates. Minuarust imehea nipp, sest vorstide sisu on juba eelnevalt maitsestatud ja praegu leiab juba väga huvitavate täidistega toorvorste. Seega olen seda toitu valmistanud klassikaliste toorvorstide, ürtide ja ka retseptis nimetatud toorvorstidega. Kõik need pastad on olnud lihtsalt oivaliselt head ning midagi nii lihtsat ja veel kiiremalt valmimavat toitu ei ole lihtsalt olemas.
Vaja
läheb:
450g
kvaliteetseid toorvorste naturaalsooles (nt röstitud kõrvitsaseemnete ja
ürtidega)
500g
Spilva tomatikastet päiksekuivatatud tomatitega
soolaga
maitsestatud vees keedetud pennesid
värskelt
riivitud parmesani
Kui
kasutad ürtidega maitsestatud toorvorste siis täiendavat maitsestamist need
enam ei vaja ja valmistamiseks suru naturaalsoolest toorvorstisegu pannile.
Prae kuumal pannil valmimiseni. Lisa tomatikaste ning lase keema tõusta. Sega kastmega soolaga maitsestatud veest kurnatud
penned ning serveeri värskelt riivitud parmesaniga.
0 comments:
Postita kommentaar