Granaatõuna vahuveini kokteil

13 veebruar 2012 5 comments
Homme on sõbrapäev ja miks mitte üllatada oma kallimat sellise väskendava kokteiliga. Minu suureks üllatuseks maitses Põltsamaa Fest pea, et samahästi kui mõni itaalia prosecco, nii et miks mitte vahelduseks otsida poelettidelt üles kodumaine vahuvein.

Vajad:
300ml granaatõuna mahla
granaatõuna seemneid

Puista klaasi põhja granaatõuna seemneid. Vala peale 1/3 granaatõuna mahla ning täida klaas jahutatud Põltsamaa Festiga.



5 comments:

  • Kristel ütles ...

    Ma arvan, et mulliveega sama vahekorras kokkusegatuna võib kokteil pisut lahjaks jääda aga kui muuta vahekord vastupidiseks, ehk 3 osa mahla ja 1 osa tugevama mulliga vett võib tulemus päris hea olla. Alkoholivaba vahuveini ma ei ole kunagi proovinud, aga kui ta selline magusapoolsem on siis võib kokteilist täitsa asja saada.

  • Juc ütles ...

    Vaat see on nüüd midagi minule! Mul on täielik granaatõunahullus - enamasti topin teda salatitesse ja töötab alati! Kokteil näeb ilus välja ka veel! Ja see alumine foto on täielik kunts :)

  • Juc ütles ...

    Kristel, meil siin täitsa oma vahuvein Cremant! Nii et proovin sellega! :) Ma mõtlen, et neid võib vist üksjagu kohe juua, sest granaatõun on nii vitamiine täis, et äkki kaitseb isegi pohmelli eest :)

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD