Olen tähele pannud, et soolased trühvlid koguvad järjest ja järjest populaarsust. Minagi olen alates aastavahetusest saadik nende lummuses. Siinne versioon ei olnud küll meie lauda katnud aastavahetuse suupiste aga usun, et see sobib suurepäraselt kaunistama vabariigi aastapäeva peolauda.
Vajad: (valmib u 20 trühvlit)
200g riivitud keedetud peeti
200g pehmemat sorti Feta juustu
50ml Felix klassikalist majoneesi
50g riivleiba
pipart
riivleiba trühvlite veeretamiseks
Purusta keedupeet, feta ja majonees köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks püreeks. Lisa hulka riivleib ning aseta külmikusse 30 minutiks tahenema. Maitsesta soovi korral värskelt purustatud pipraga. Vormi suurema teelusika suurused pallikesed ja veereta riivleivas. Söö kohe, kuna kaua seistes muutub riivleib pehmeks.
Vajad: (valmib u 20 trühvlit)
200g riivitud keedetud peeti
200g pehmemat sorti Feta juustu
50ml Felix klassikalist majoneesi
50g riivleiba
pipart
riivleiba trühvlite veeretamiseks
Purusta keedupeet, feta ja majonees köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks püreeks. Lisa hulka riivleib ning aseta külmikusse 30 minutiks tahenema. Maitsesta soovi korral värskelt purustatud pipraga. Vormi suurema teelusika suurused pallikesed ja veereta riivleivas. Söö kohe, kuna kaua seistes muutub riivleib pehmeks.
0 comments:
Postita kommentaar