kiire ja lihtne roog, mis eeldab küll eelnevalt valmiskeedetud kartuleid. Samuti ei tasuks peljata pardi valmistamist, sest selliselt valmistamine on suhteliselt lollikindel.
Vaja läheb 2-4le:
1-2 pardi rinnafileed
soola
pipart
salatiks:
rooma salatit
rukolat
tomatit5-6 keedetud kartulit
salatikastmeks:
1sl oliivõli
1tl sidrunimahla
1tl valget veiniäädikat
soola
pipart
1. Valmista pardirinna filee. vt postitusest liha valmistamine.
2. samal ajal kui liha nö tõmbab rebi roheline suupärasteks tükkideks, poolita tomatid ja lõika kartul sektoriteks. Sega kokku salatikastme komponendid ning vala taldrikule asetatud salatimaterjalile.
3. Viiluta liha ning aseta salatile.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
0 comments:
Postita kommentaar