Vaja läheb (16-18tk):
400g hakkliha
3 kartulit
2 porgandit
1 suvikõrvits
2 viilu saia
2 šarlottsibulat
2 küüslauguküünt
1 tl soola
0,5 tl pipart
0,5 tl sidrunipipart
400g hakkliha
3 kartulit
2 porgandit
1 suvikõrvits
2 viilu saia
2 šarlottsibulat
2 küüslauguküünt
1 tl soola
0,5 tl pipart
0,5 tl sidrunipipart
Riivi kõik köögiviljad peeneks ning sega hakklihaga. Mudi sai pudiks ning lisa köögivilja-hakklihasegule. Lisa purustatud või küüslaugupressist läbi vajutatud küüslauk. Maitsesta soola, pipra ja sidrunipipraga. Vormi keskmised pätsikesed ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200C ahjus u 30 minutit. Serveeri värske salati või külma kastmega.
1 comments:
Lihtsalt pean kommentaari jätma sellele väga heale retseptile. Olen ka varem juurvilja-hakklihakotlette teinud, kuid ebaõnnestunult. Tegin retseptis kodus olevatele asjadele tuginedes mõned kohendused: saia asemel panin riivleiba; šarlottsibula asemel suur tavaline mugulsibul; maitseainetest panin ka natuke tüümiani, tilli, peterselli ja muskaatpähklit; hakkliha oli 500g; lisasin 1 muna kuna kõhklesin, kas see kupatus kõik koos püsib.
Tulemus oli väga maitsev ja ilusti läbi küpsenud:)
Postita kommentaar