Kanapasta ricotta ja spinatiga

14 veebruar 2011
Väga lihtne ja kiire toit, mis sisaldab kõrge toiteväärtusega spinatit, lahjat kanafileed ning valgurikast ricottat.

Vaja läheb:

300g kanafileed
200g Ricotta kohupiima (nt Estoveri Otto Ricotta kohupiima)
200g külmutatud spinatit
50g parmesani juustu
2 küüslauguküünt
soola
pipart




1. Kalla pasta keevasse soolaga maitsestatud vette. Kui pasta on peaaegu (u 1-2 minutit enne valmimisaega) keenud siis kalla keeduvesi peaaegu ära ning lisa pastale külmutatud spinat ning keeda kuni pasta on al´dente.
2. Samal ajal kui pasta keeb, prae kanafilee ribad pruunikaks. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kana on läbi küpsenud lisa ricotta ning purustatud küüslauk.
3. Kui pasta on keenud sega pasta kana-ricotta kastmega. Sega pasta sisse riivitud parmesan.
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD