Veinis küpsetatud kana porruga

13 veebruar 2011

Vaja läheb:
4-5 kanakintsu kondi ja nahaga
2 sibulat
1 porru
1sl majoraani
1,5dl valget veini
4dl kanapuljongit
1dl vahukoort
1sl õli

1. Tee kanakintsudesse väikesed lõiked. Kuumuta pann ja küpseta kana mõlemalt poolt, kuni need on pruunikad.
2. Kuumuta suures potis õli ning lisa sinna õhukesteks viiludeks lõigatud sibul, porru ja majoraan. Kuumuta kuni sibul ja porru on pehmed. Lisa kana ja vein ning keeda 2 minutit. Vala peale puljong, pane potile kaas peale ning lase keema. Toidu keema tõusmisel võta kuumust vähemaks ning lase podiseda 30 minutit. Seejärel sega sisse vahukoor ja lase veel ilma kaneta podiseda 15 minutit või kuni kanaliha on pehme. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri köögiviljade või keedetud riisiga.
 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD