![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ6vY_Kibo5qgXBzyYYncTc1dUQuw7GB1ao5CVQKlbBj8kISunUfmOXTGWgF2vwXTW6nZroH1PwQo6pw4esxoHH-F1fzOKeOBttAaI-yyLVDAIO9KAseaAFFt17QrDfg-qUBHCuTwCSGQ/s1600/banaanipannkook_web.jpg)
Kui sa soovid suvel maitsvamalt ja mõnusamalt päeva alustada - soovitan proovida mõnusaid kakaoseid banaanipannkooke. Kuigi banaanipannkoogitaigen on maailma lihtsam vajab küsetamisel pisut kannatust aga lõppkokkuvõttes on valmiv kõhutäis hea nii kehale kui hingele :) Lisaks haara kõrvale veel kvaliteetne espresso ja uus päev võib alata :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiM5nw0i0Ys6oFXoOsVBeGCZdwP1NXKBvcUwejFOaLLu0QVgQOSJNgRo0PA8TBpf2_yhZTqgFgzOcFNB7sWDdeoTidAusXgOcpvjsH95Uk9Ljwqhdr_ynpOVBeS4cEbevPO5Rhs-LYZjus/s1600/banaanipannkook_web3.jpg)
kogus 4-le:
4 küpset banaani
4 muna
2 sl toorkakaod või kakaopulbrit
rafineeritud kookosõli praadimiseks
Serveerimiseks:
Maitsestamata toorjuustu (Piimameister Otto)
värskeid vaarikaid
röstitud seemnesegu
Vahusta munad ning purusta banaan kahvliga püreeks. Lisa kakao ning sega ühtlaseks taignaks. Kuumuta pann kookosõliga keskmisele kuumusele ning küpseta banaanipannkooki u 2 minutit, kasuta silikonist spaatlit ja keera pannkook ümber. Küpseta veel umbes 30 sekundit kuni pannkook on küps.
*Nõud ja aksessuaarid: Perfect Home
0 comments:
Postita kommentaar