Riisipaberisse võib keerata erinevaid köögivilju, kuid ka kodujuustusalat on päris huvitav vaheldus. Oluline on kodujuustult üleliigne vedelik ära kurnata, siis püsib täidis kenasti riisipaberis. Selle retsepti leiab ka minu esimesest raamatust - Riis Maailma köögis, mille leidsin täna toredalt apollo riiulist "Apollo soovitab"
frillice salatit
pool paprikat
100 g suitsukana
100 g kodujuustu nt Otto klassikaline
rohelist sibulat
sidrunipipart
soola
Kurna kodujuust üleliigsest vedelikust. Puhasta suitsukana ja lõika piklikuks. Lõika paprikast ja rohelisest sibulast piklikud tükid. Sega kõik kokku ning maitsesta soola ja sidrunipipraga. Täida suur kauss (nii suur kuhu riisipaber sisse mahub) sooja veega. Tõsta riisipaber sooja vette ning koheselt lõikelauale. Tõsta peale salatileht, keskele tõsta kodujuustu triip, lisa paprika ning roheline sibul. Voldi külgedelt riisipaber kokku ning keera rulli. Soovi korral võid rulli pooleks lõigata.
0 comments:
Postita kommentaar