Ideaalne ja lihtne soe eelroog, mis toimib soojalt sama hästi kui külmalt. Nüüd kui ilmad hakkavad juba jahedamaks minema siis tahaks vahetada külmad salatid või suupisted soojemate vastu ning siin on ideaalne võimalus. Kusjuures paprikatomatid oli mu leid igalaupäevaselt viimsi taluturult, kus paprika välimustega tomatid kohe silma hakkasid. Omaduselt olid tomatid seest ka väga paprika sugused, kuid maitseid ikka kui üks hea kodumaine tomat. Muul ajal või kui paprika tomateid käepärast pole võib seda rooga valmistada ka tavaliste tomatitega.
Vaja läheb 3-4-le:
6-8 paprika tomatit
värsket basiilikut
125 g mozzarella kirsse
soola
pipart
Lõika paprikatomatid pikkupidi pooleks, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta peale värske basiilik ning viilutatud mozzarella kirsid. Küpseta ahjus grillelemendi all kuni juust hakkab sulama. Serveeri soojalt värskelt jahvatatud pipraga.
6-8 paprika tomatit
värsket basiilikut
125 g mozzarella kirsse
soola
pipart
Lõika paprikatomatid pikkupidi pooleks, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta peale värske basiilik ning viilutatud mozzarella kirsid. Küpseta ahjus grillelemendi all kuni juust hakkab sulama. Serveeri soojalt värskelt jahvatatud pipraga.
0 comments:
Postita kommentaar