Imelihtne viis valmistada kiirelt ja väheste komponentidega juustukooke. Punased sõstrad šokolaadises koogis annavad mõnusalt hapukust ning päris keeruline on piirduda ühe koogikesega. Küll on juba värskete punaste sõstarde aeg möödas, kuid siia sobivad ideaalselt ka külmutatud marjad.
Põhi: 150g digestive küpsiseid
50g võid
4 karpi Milka toorjuustu (Philadelphia)
2 muna
1 tl vaniljeekstrakti
pisut pipart
100 g punaseid sõstraid
1.Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Tõsta iga muffinivormi põhja kuhjaga supilusikas küpsisepuru ning suru ühtlaseks.
2. Vahusta toasoe milka toorjuust ja muna kuni saad ühtlase massi. Lisa vaniljeekstrakt ning pisut pipart. Sega ettevaatlikult hulka punased sõstrad ning täida muffinivormid täidisega.
3. Küpseta 170C ahjus 20 minutit, peale küpsemisaja lõppu ava ahjuuks, kuid jäta koogid ahju jahtuma. Jahuta täielikult maha ning hoia pisut aega külmkapis.
Põhi: 150g digestive küpsiseid
50g võid
4 karpi Milka toorjuustu (Philadelphia)
2 muna
1 tl vaniljeekstrakti
pisut pipart
100 g punaseid sõstraid
1.Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Tõsta iga muffinivormi põhja kuhjaga supilusikas küpsisepuru ning suru ühtlaseks.
2. Vahusta toasoe milka toorjuust ja muna kuni saad ühtlase massi. Lisa vaniljeekstrakt ning pisut pipart. Sega ettevaatlikult hulka punased sõstrad ning täida muffinivormid täidisega.
3. Küpseta 170C ahjus 20 minutit, peale küpsemisaja lõppu ava ahjuuks, kuid jäta koogid ahju jahtuma. Jahuta täielikult maha ning hoia pisut aega külmkapis.
2 comments:
Kas neid on tavalise muffinivormi seest hea kätte saada või lagunevad nad siiski ära?
Või on sobilik need teha ka tavaliste paberist muffinivormide sisse, kuigi siis nad vist ei jää sellise kujuga nagu pildil.
Need mis on pildil ongi tehtud muffinivormis ning seal sees on kasutatud muffinivormi pabereid, kuna siis on neid lihtsam vormist kätte saada.
Postita kommentaar