Lihtsamast lihtsam, mõnus, kreemine ja tervislik roog.
Vaja läheb:
250 g kanafileed
50 g suitsupeekonit
1/2 sibulat
200 g toorjuustu küüslauguga
1 paprika
125 ml keetmata kinoad
rohelist sibulat
125 g riivjuustu või mozzarellat
1. Loputa Kinoa jooksva vee all ning keeda pakendil antud juhendi järgi kergelt soolaga maitsestatud vees.
2. Samal ajal kui konoa keeb lõika kanafilee, suitsupeekon ja sibul tükkideks ning prae pannil peaaegu valmimiseni. Lisa hulka toorjuust, tükeldatud paprika. Kurna kinoa üleliigsest veest ning lisa pannil olevale kanasegule. Sega hulka roheline sibul ning vala ahjuvormi. Raputa peale riivitud juust või mozzarella ning küpseta 180 C juures kuni juust on kuldne ning sulanud. Serveeri soojalt koos värske salatiga.
Vaja läheb:
250 g kanafileed
50 g suitsupeekonit
1/2 sibulat
200 g toorjuustu küüslauguga
1 paprika
125 ml keetmata kinoad
rohelist sibulat
125 g riivjuustu või mozzarellat
1. Loputa Kinoa jooksva vee all ning keeda pakendil antud juhendi järgi kergelt soolaga maitsestatud vees.
2. Samal ajal kui konoa keeb lõika kanafilee, suitsupeekon ja sibul tükkideks ning prae pannil peaaegu valmimiseni. Lisa hulka toorjuust, tükeldatud paprika. Kurna kinoa üleliigsest veest ning lisa pannil olevale kanasegule. Sega hulka roheline sibul ning vala ahjuvormi. Raputa peale riivitud juust või mozzarella ning küpseta 180 C juures kuni juust on kuldne ning sulanud. Serveeri soojalt koos värske salatiga.
1 comments:
Väga maitsev! Pole isegi ahju vaja panna minu meelest-pannilt otse on ka super! :)
Postita kommentaar