See blogi kiskus siin kuidagi magusaks jälle. Vahelduseks siis üks mõnus seenesupp. Kes väga suur seenearmastaja ei ole võib supi valmistada šampinjonidest, kuid võib kasutada ka muid metsaseeni. Mina suristasin saumikseriga veel peale supi valmimist ühe keedetud muna sisse ja mulle väga meeldis - võite proovida aga ka ilma munata on supp maitsev ja toitev :)
60 g võid
2 sibulat
2 küüslauguküünt
400 g šampinjone
2 sl hakitud värsket tüümiani
700 ml puljongit
2 karpi Philadelphia ürtidega toorjuustu
soola-pipart
Sulata või paksupõhjalises potis. Lisa hakitud sibul ja ning prae madalal kuumusel paar minutit. Lisa seened, värskelt pressitud küüslauk ja tüümian. Prae keskmiselt madalamal kuumusel veel umbes 5 minutit. Vala juurde puljong, keeda paar minutit, püreesta saumikseriga või köögikombainis. Tõsta pliidile, sega hulka toorjuust sega toorjuustu lahustumiseni ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga ning serveeri soojalt.
60 g võid
2 sibulat
2 küüslauguküünt
400 g šampinjone
2 sl hakitud värsket tüümiani
700 ml puljongit
2 karpi Philadelphia ürtidega toorjuustu
soola-pipart
Sulata või paksupõhjalises potis. Lisa hakitud sibul ja ning prae madalal kuumusel paar minutit. Lisa seened, värskelt pressitud küüslauk ja tüümian. Prae keskmiselt madalamal kuumusel veel umbes 5 minutit. Vala juurde puljong, keeda paar minutit, püreesta saumikseriga või köögikombainis. Tõsta pliidile, sega hulka toorjuust sega toorjuustu lahustumiseni ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga ning serveeri soojalt.
0 comments:
Postita kommentaar