Punane kalkunisupp seemneleiva õhikutega

27 detsember 2012 0 comments
Lihtne, kiire ja ülimalt maitsev - rohkem ei olegi midagi lisada. Hakitud kalkuni kintsuliha võib asendada ka kvaliteetse hakkliha või delikatess kanahakklihaga.

Vajad:
250g hakitud kalkuni kintsuliha
1 küüslauguküüs
pool sibulat
soola
pipart

1 suurem porgand
pool suvikõrvitsat
2dl tomatipastat
100g Sweet chilli toorjuustu (Philadelphia)
1 tl supimaitseainet (nt Kubija ürditalu)
1sl  köögivilja fondi (või puljongikuubik)

1. Pruunista kalkuni kintsuliha hakitud sibula ja küüslauguga. Maitsesta soola ka pipraga.
2. Kuumuta 1 liiter vett keemiseni. Riivi jämeda riiviga või ribasta porgand ja suvikõrvits. Tõsta praetud kalkuniliha ja köögiviljad keevasse vette, lisa köögiviljafond ja supimaitseaine. Keeda paar minutit, lisa tomatipasta ning toorjuust. Lase keema tõusta ning maitsesta soovi korral soola ka pipraga.

Kõrvale serveeri seemneleiva õhikuid. Selleks lõika tahenenud leib võimalikult õhukeseks. Kuumuta ahi 70C-ni ning kuivata õhukesi leivaviile kuni õhikud muutuvad krõbedaks.



0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD