Vajad:
400g sea välisfileed
5 viilu küüslaugu-suitsujuustu või tavalist juustu
paneerimiseks:
20g riivitud pecorino juustu
50g riivsaia
1 muna
Lõika seafileed 1-1,5 cm paksusteks viiludeks, vasarda lihahaamriga toidukile all kergelt õhemaks. Sega pecorino juust riivsaiaga. Klopi muna lahti. Aseta lihale küüslaugu-suitsujuustu viil. Kasta liha munasse püherda mõlema küljega juustu riivsaiasegus ning prae õlis kuldseks.
kastmeks:
1sl kappareid
10 kirsstomatit
1 küüslauguküüs
1sl oliivõli
1tl punet
15g võid
2sl palsamiäädikat
soola-pipart
koori küüslauk ja lõika õhukesteks viiludeks. Poolita kirsstomatid. Kuumuta pann keskmisel kuumusel ning lisa pannile oliivõli. Pane pannile küüslauk, pune ja kapparid. Mõne hetke pärast lisa kirsstomatid. Maitsesta soola ja pipraga. Segades lisa hulka või ja paar supilusikat palsamiäädikat. Jäta kaste 3-5 minutiks keskmisele kuumusele hauduma. Serveeri kuumalt lihaga.
0 comments:
Postita kommentaar