Mõnus vaheldus tavapärastele bruchettadele, mis sobivad nii suupisteks veini kõrvale kui ka niisama näksimiseks.
Vajad:
8 viilu ciabatta saiaviilu
oliivõli
100g beebispinati lehti
15g võid
0,25 tl riivitud muskaatpähklit
2 küüslauguküünt
2tl sidrunimahla
soola-pipart
1. Määri ciabattasaia viilud oliivõliga ning küpseta ahjus krõbedaks.
2. Haki spinatilehed väiksemaks ning loputa jooksva vee alt läbi. Pane pannile või sulama, lisa sulanud võisse hakitud küüslauguküüned. Lisa juurde kurnatud spinatilehed ning prae kuni liigne vedelik on spinatist aurustunud. Maitsesta muskaatpähkli ja vähese soolaga.
3. Maitsesta ricotta soola ja sidrunimahlaga.
4. Tõsta krõbedatele saiadele veel soe spinatisegu ning kata ricottaga. Jahvata peale pisut värsket pipart ning söö kohe.
0 comments:
Postita kommentaar