Ostsin poest veiseliha ja kodus hakkasin otsima retsepti mida sellest teha võiks. Loogiline oleks ju, et esmalt valid toidu välja ja siis hakkad komponente vaatama, aga mul, nagu alati, on kombeks ikka asju teistpidi teha. Tegelt ma nägin paar päeva tagasi prillitoosi saates päris huvitavat toitu, aga kuna seda siis üles ei kirjutanud ja praeguseks veel netti polnud üles pandud siis pidin netis ringi surfama, et leida midagi muud. Ja surfamise tulemusel avastasin kauaunustatud lemmiku - Azuu.
Muutsin retsepti vaid sedamoodi, et ei lisanud kartuleid roa sisse vaid keetsin lihtsalt lisandiks.
Vaja läheb:
600g veiseliha (mina kasutasin abaliha)
50g võid
100g tomatipüreed
3 keskmise suurusega sibulat
2 küünt küüslauku
8dl vett
2sl jahu
2 hapukurki
1. Lõika veiseliha peenikesteks kangideks ja pruunista võis.
2. Lisa tomatipüree, hakitud sibulad ja küüslauk.
3. Kuumuta läbi ja vala peale vesi, mida peab olema nii palju, et liha oleks kaetud.
4. Hauta umbes 30–40 minutit, kuni liha on pehme.
PS! pilti ei ole hetkel, kuna välgu akud tühjad, aga pilt kunagi tuleb....siis kui seda uuesti teen :)