Niikaua kui mina olen jaapani kööki fännanud, olen ka fännanud neid suupisteid. See retsept ei ole originaal, sest õigeid Yakitorisid tehakse sakega.
Minumoodi Yakitoride tegemiseks läheb vaja:
500 g kanafileed või kana kintsuliha
bambusest vardaid
Marinaad:
1 suurem või 2 väiksemat küüslauguküünt (purustatult)
2dl Terriyaki kastet
1. Sega kokku marinaadiained.
2. Lõika kanafilee tükkideks ja sega marinaadiga läbi, lase 30 minutit külmkapis maitsestuda.
3. Torgi liha eelnevalt leotatud puuvarrastele. Küpseta süte kohal või grillelemendi all 10–12 minutit.
serveeri eelroaks või pearoana juurviljadega.
Minumoodi Yakitoride tegemiseks läheb vaja:
500 g kanafileed või kana kintsuliha
bambusest vardaid
Marinaad:
1 suurem või 2 väiksemat küüslauguküünt (purustatult)
2dl Terriyaki kastet
1. Sega kokku marinaadiained.
2. Lõika kanafilee tükkideks ja sega marinaadiga läbi, lase 30 minutit külmkapis maitsestuda.
3. Torgi liha eelnevalt leotatud puuvarrastele. Küpseta süte kohal või grillelemendi all 10–12 minutit.
serveeri eelroaks või pearoana juurviljadega.
1 comments:
Kuigi juba n.ö. üks vanem retsept, tegin eile oma külalistele ja tahaks kiita. Väga,väga hea roog! Külastan Sinu blogi regulaarselt, ka siin Saksamaal elades tahab k6ht korralikku toitu;-) Alati v6tan suurepäraseid ideid ja nippe kaasa. Jätka ikka samas vaimus, edu Sulle ja k6igile Sinu tegemistele. Parimat! Rea Kölnist
Postita kommentaar