Kanasupp

14 september 2010 0 comments
Lihtne ja maitsev supp, mis vajab ettevalmistuseks vaid vähe aega ning väheseid komponente.

Vaja läheb u 4 inimesele:
3 kanakintsu
2 suuremat porgandit
4-5 väiksemat kartulit
2sl väikseid makarone (sarvekesi, mina kasutasin tähekesi)
1 loorberileht
1 sibul
soola
pipart



1. Koori porgandid, lõika sibul pooleks (kuid jäta koor peale, see teeb puljongi ilusaks kollaseks).
2. pane kanakintsud, porgandid, sibul, loorberileht, soola ja pipraga maitsestatu vette keema. Keeda kuni kana on täiesti pehme. Kana keemise ajal eelmada lusikaga vedeliku peale tekkiv vaht.
3. Koori samal ajal kartulid ning lõika väikesteks kuubikuteks.
4. Tõsta kana ja porgandid leemest välja jahtuma. Kurna puljongist ülejäänud komponendid välja. Vala puljong uuesti potti ning pane kartulid ja väiksed makaronid keema. Lisa veidi vett kui kanaga on palju vett aurustunud. Samal ajal haki porgandid ja kana väiksemateks tükkideks ning lisa supile. Maitsesta soola ja pipraga.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD