Pikkpoiss kukeseentega

25 august 2010 1 comments

Vaja läheb:
400g hakkliha
3dl kukeseeni
2 muna
2 viilu saia
1 sibul
küüslauguküüs
võid
soola
pipart

1. Puhasta kukeseened prahist ning prae nendest vesi välja. Haki sibul ning lisa pannile koos umbes 1 sl võiga ning prae veel pisut. Tõsta jahtuma.
2. Pane saiaviilud vähesesse vette ligunema. Lisa hakkliha, munad ning maitsesta soola, pipra ning pressitud küüslaguga. Sega komponendid korralikult läbi.
3. Lisa praetud seened hakklihasegusse ning sega korralikult läbi.
4. Vormi liha-seenesegu pihlikuks ning aseta kas ahjupannile või vormi ning küpseta 200C juures 40 minutit.

1 comments:

  • Juc ütles ...

    kõlab äärmiselt isuäratavalt! Lugesin just, et ka sealkandis, kuhu meie pühapäeval lähme, on kukeseeni, nii et äkki saab isegi järgi teha!

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD