Koorene veisepasta

03 august 2010 0 comments

Pasta, mis sai meie perekonnale lemmikuks, kui käisime tuttavatel külas ja seal seda pakuti. Perenaine valmistas selle toidu ühest retseptiraamatust, mille nime ma kahjuks ei mäleta ja minu majapidamises seda ei leidu.
Vaja läheb:
300 g veisefilee ribasid
2 dl vahukoort
1 punane paprika
1 suurem küüslauguküüs
cayanne pipart
õli
soola
spagette (või muid meelepärast pastasorti)

1. Pruunista õlis veisefilee ribad. Maitsesta kergelt soolaga.
2. Lisa liha juurde pressitud küüslauk ja ning prae kergelt tükeldatud paprika.
3. Kalla liha ja paprikale vahukoor ja raputa pisut cayanne pipart.  Hauta tasasel tulel u 15 minutit.
4. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pakendil olevale juhistele ning sega kastmega.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD