Šokolaad ja piparmünt on kui "match made in heaven" Kuna juba tooraine on nii maitsev siis komponente ei olegi rohkem vaja kui neli ja lõpuks valmiv kook koos granaatõuna seemnete ja pähklitega on ideaalne maitse ja tekstuurikooslus.
Põhi:
160 g digestive küpsiseid
60 g taluvõid
täidis:
800 g šokolaadi - piparmündi kohupiimamaiust (Otto)
180 g Milka toorjuustu
250 g tumedat šokolaadi 70%
3 želatiinilehte
kaunistuseks:
rösititud india pähkleid
granaatõuna seemneid
1. Purusta digestive küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru 24-cm lahtikäiva koogivormi põhja.
2. Vahusta kohupiimamaius ja toorjuust ühtlaseks seguks. Haki 50 g tumedat šokolaadi ning sega täidisesse. Sulata 200g tumedat šokolaadi ning sega täidisega ühtlaseks. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Sulata želatiin ning sega ettevaatlikult täidisesse. Vala täidis küpsisepõhjale ning aseta vähemalt 4 tunniks külmkappi tahenema.
3. Enne serveerimist kaunista röstitud india pähklite ja granaatõuna seemnetega.
Põhi:
160 g digestive küpsiseid
60 g taluvõid
täidis:
800 g šokolaadi - piparmündi kohupiimamaiust (Otto)
180 g Milka toorjuustu
250 g tumedat šokolaadi 70%
3 želatiinilehte
kaunistuseks:
rösititud india pähkleid
granaatõuna seemneid
1. Purusta digestive küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru 24-cm lahtikäiva koogivormi põhja.
2. Vahusta kohupiimamaius ja toorjuust ühtlaseks seguks. Haki 50 g tumedat šokolaadi ning sega täidisesse. Sulata 200g tumedat šokolaadi ning sega täidisega ühtlaseks. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Sulata želatiin ning sega ettevaatlikult täidisesse. Vala täidis küpsisepõhjale ning aseta vähemalt 4 tunniks külmkappi tahenema.
3. Enne serveerimist kaunista röstitud india pähklite ja granaatõuna seemnetega.
0 comments:
Postita kommentaar