Kui tomateid ei ole enam kuhugi panna võib need ka sibulaga moosiks keeta. Mina kasutan seda moosi lihale peale määrimiseks või hakkliha maitsestamisel.
Vaja läheb:
600 g tomatit
300 g valget sibulat
3 küüslauguküünt
2 sl oliiviõli
2 sl punast veiniäädikat
2 tl himaalaja soola
2 sl moosisuhkrut (Dan Sukker)
Kuumuta potis oliiiviõli, lisa hakitud sibulad ja küüslaugud. Kuumuta, kuni sibulad on klaasjad. Lisa tomatid ja maitseained ning kuumuta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit nüüd lisa suhkur ja kuumuta veel umbes 10 minutit või kuni tomatid on pehmed. Püreesta soovi korral segu ning tõsta purki. Säilita lühikest aega toatemperatuuril või külmkapis.
Vaja läheb:
600 g tomatit
300 g valget sibulat
3 küüslauguküünt
2 sl oliiviõli
2 sl punast veiniäädikat
2 tl himaalaja soola
2 sl moosisuhkrut (Dan Sukker)
Kuumuta potis oliiiviõli, lisa hakitud sibulad ja küüslaugud. Kuumuta, kuni sibulad on klaasjad. Lisa tomatid ja maitseained ning kuumuta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit nüüd lisa suhkur ja kuumuta veel umbes 10 minutit või kuni tomatid on pehmed. Püreesta soovi korral segu ning tõsta purki. Säilita lühikest aega toatemperatuuril või külmkapis.
0 comments:
Postita kommentaar