Mulle vägs meeldivad igasugused taimsed toidud. Uusim avastus on taimsed kotletid. Jah kotlet peaks ju sisaldama liha, kuid proovige - ka nii on väga maitsev. Lisaks annab see piisavalt köögivilja ja kaunvilja portsjoneid rikastamaks meie menüüd.
valmib u 20 kotletti:
150 g riivitud porgandit
150 g riivitud peeti
100 g kikerherneid
pool sibulat
1 tl curry maitseainet
2 sl täisterajahu
soola - pipart
1 sl oliiviõli
Pressi porgandist ja peedist üleliigne vedelik välja. Püreeri kikerherned ja sibul ning sega porgandi ja peediga. Lisa täisterajahule curry maitseaine, sool ja pipar ning sega oliiviõliga taignasse. Jäta taigen u pooleks tunniks külmikusse seisma. Vormi tugevad taignast pätsid ning prae kookosõlis mõlemalt poolt krõbedaks.
valmib u 20 kotletti:
150 g riivitud porgandit
150 g riivitud peeti
100 g kikerherneid
pool sibulat
1 tl curry maitseainet
2 sl täisterajahu
soola - pipart
1 sl oliiviõli
Pressi porgandist ja peedist üleliigne vedelik välja. Püreeri kikerherned ja sibul ning sega porgandi ja peediga. Lisa täisterajahule curry maitseaine, sool ja pipar ning sega oliiviõliga taignasse. Jäta taigen u pooleks tunniks külmikusse seisma. Vormi tugevad taignast pätsid ning prae kookosõlis mõlemalt poolt krõbedaks.
1 comments:
Kas need peedid-porgandid on toored või keedetud? Vist ikka toored, sest mis erilist mahla sealt keedetud porgandist ikka tuleb. Aga kikerherned, on need purgist, lihtsalt leotatud või keedetud või mis kujul?
Postita kommentaar