Leivasalat avokaado ja munaga

08 juuni 2015 5 comments
Ideaalne vahepala või kerge eine, mis pakatab tervisele kasulikest komponentidest. Kes soovib veelgi tervislikumat versiooni võib majoneesi välja jätta ja munad keetmisel jätta poolvedelaks.

Vaja läheb:
2 muna
1 avokaado
2-3 sl majoneesi
himaalaja soola
mungoa idandeid

Haki munad ja avokaado tükkideks. Sega kokku majoneesiga ning maitsesta soolaga. Tõsta salat täisteraleivale ning puista peale mungoa idandeid.

5 comments:

  • Anonüümne ütles ...

    Kuidas on poolvedel (muide, see sõna kirjutatakse kokku) muna tervislikum kui kõvaks keedetud muna? :O

  • Kristel ütles ...

    Hea anonüümne! Tänan tähelepaneku eest. Salat on kindlasti tervislikum kui majonees asendada poolvedela munaga. Kusagil ei olegi märgitud et poolvedel muna on kõvaks keedetud munast tervislikum.

  • Anonüümne ütles ...

    Sõnastamise viga, sellest lausest "munad keetmisel jätta poolvedelaks" ei loe küll välja, et majonees tuleks poolvedelate munadega asendada ;)

  • Kristel ütles ...

    Hea Roosi. Kui soovid võid ka leiva tükkideks lõigata ja teiste komponentidega segada. Minu nägemus sellest retseptist on blogis kirjas.

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD