Nii juhtub, kui oled koduseinte vahele haiguse tõttu aheldatud, kuid enesetunne lubab juba voodist püsti tulla ning käed kibelevad midagi valmistama. Kuna mu liikumine inimmassides ei ole väga mõistlik siis valmistasin need imelihtsad trühvlid, sellest mis sahtlist leidsin. Aegajalt jääb toidust järgi ebamäärased kogused erinevaid tooraineid, selleks ongi hea antud retsept, mis kõik jäägid kenasti üheks maitsvaks suupisteks sobib. Muidugi võib kõiki komponente vahetada ja ebasobivad asendada meeldivatega või nendega mis sahtlis leidub, kuid soovitav on siiski vähemalt šokolaad ja vahukoor retsepti sisse jätta, kuna need aitavad tahked ained kenasti trühvliks vormida.
Vaja läheb:
150 g pähkleid (mandlid, metspähklid, India pähklid)
50 g kuivatatud puuvilju (viigimari, rosin, aprikoos)
50 g teeküpsiseid
60 g tumedat šokolaadi
80-100 ml vahukoort
dekoreerimiseks: söödavaid rukkililleõisikuid
Purusta pähklid, kuivatatud puuviljad ja teeküpsised purustajas või köögikombainis. Kuumuta vahukoor keemiseni ning sega sisse tumeda šokolaadi tükid. Sega kuni šokolaad on sulanud, jahuta pisut ning sega eelnevalt purustatud pähklite, puuviljade ja küpsistega. Vormi peopesas väikesed trühvlid, puista peale rukkilille õisikuid ning tõsta serveerimisalusele. Säilita külmakapis.
150 g pähkleid (mandlid, metspähklid, India pähklid)
50 g kuivatatud puuvilju (viigimari, rosin, aprikoos)
50 g teeküpsiseid
60 g tumedat šokolaadi
80-100 ml vahukoort
dekoreerimiseks: söödavaid rukkililleõisikuid
Purusta pähklid, kuivatatud puuviljad ja teeküpsised purustajas või köögikombainis. Kuumuta vahukoor keemiseni ning sega sisse tumeda šokolaadi tükid. Sega kuni šokolaad on sulanud, jahuta pisut ning sega eelnevalt purustatud pähklite, puuviljade ja küpsistega. Vormi peopesas väikesed trühvlid, puista peale rukkilille õisikuid ning tõsta serveerimisalusele. Säilita külmakapis.
0 comments:
Postita kommentaar