Imelihtsalt valmiv õuntega toorjuustukook kus õunad ja halvaa annavad imeliselt maitsva koosluse.
Vajad:
180 g digestive küpsiseid
70 g võid
300 g magusaid õunu (puhastatud kaal)
800 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
200 g halvaad
200 g kohupiimakreemi šokolaaditükkidega (võib kasutada ka tavalist kohupiimakreemi)
3 muna
1 tl vaniljesuhkrut
1. Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga kaetud 24cm läbimõõduga koogivormi põhja.
2. Puhasta õunad ning lõika kuubikuteks. Vala õunad küpsisepõhjale.
3. Vahusta toasoe toorjuust, kohupiimakreem ja suhkur kreemjaks, lisa ükshaaval munad ning viimasena sega sisse väikeseks hakitud halvaa.
4. Vala segu õuntele ning küpseta 150C ahjus (mille põhja on tõstetud veega täidetud anum) 50 minutit. Lase jahtuda ning hoia enne serveerimist vähemalt paar tundi külmkapis.
Vajad:
180 g digestive küpsiseid
70 g võid
300 g magusaid õunu (puhastatud kaal)
800 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
200 g halvaad
200 g kohupiimakreemi šokolaaditükkidega (võib kasutada ka tavalist kohupiimakreemi)
3 muna
1 tl vaniljesuhkrut
1. Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga kaetud 24cm läbimõõduga koogivormi põhja.
2. Puhasta õunad ning lõika kuubikuteks. Vala õunad küpsisepõhjale.
3. Vahusta toasoe toorjuust, kohupiimakreem ja suhkur kreemjaks, lisa ükshaaval munad ning viimasena sega sisse väikeseks hakitud halvaa.
4. Vala segu õuntele ning küpseta 150C ahjus (mille põhja on tõstetud veega täidetud anum) 50 minutit. Lase jahtuda ning hoia enne serveerimist vähemalt paar tundi külmkapis.
0 comments:
Postita kommentaar