Tšillise tuunikalaga täidetud portobellod

13 juuni 2013 0 comments
Mõnusalt lihtne, kiire ja väga mahlane roog, mis sobib ideaalselt, vahelduseks lihale, grillilt õhtusöögiks valmistada.

Vaja läheb
3 suuremat portobello seent
1 tuunikala konservi vees
1 karp (200g) Sweet chilli toorjuustu
1/2 sibulat
125 g mozzarellat
basiilikut
rohelise sibulat

Puhasta seened pintsliga, eemalda seenejalg ning soovi korral musta värvi eoslehekesed seene alt. Kurna tuunikala ning sega toorjuustuga. Haki sisse sibulad ja sega ühtlaseks. Maitsesta pisut soolaga. Pintselda seente pealmine osa oliivõliga (siis need ei jää grilli külge kinni). Täida seened tuunikalatäidisega. Viiluta peale mozzarella ning grilli seeni kuni mozzarella on sulanud. Serveeri soojalt.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD