Pühade sidrunised toorjuustumunad mangosilmaga

01 aprill 2013 0 comments
See oli veel üks ideedest, mis mul peas mõnda aega oli keerelnud ning esialgu said komistuskiviks šokolaadist munad. Lõpuks ma muidugi leidsin neid müügil Kalevi toodangust kuid ideaalis oleks tahtnud väiksemaid mune ning tumedast šokolaadist. Tundub, et lihtsam on neid endal ilmselt tegema hakata kui tulutult mööda poode ringi trampida. Kalevi munad siiski sobisid ka, olid küll pisut nende jaoks suured, kes väga suured magusasõbrad ei ole, kuid maitsvad said igatahes. Idee leitud sellelt lehelt


5 tk Kalevi šokolaadimune

400g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
50g suhkrut
30g sidrunimahla
2tl vaniljesuhkrut

mangopüreed

Sega toasooja toorjustuga suhkrud, lisa sidrunimahl ja vahusta kreemjaks. Lõika šokolaadimunadelt katus ära ning täida toorjuustuseguga. Kasuta toidupritsi ja muffini täitmiseks mõeldud otsikut mangopüree lisamiseks täidise keskele või tee toorjuustukreemi sisse auk ning täida ettevaatlikult kasutadest lusikat mangopüreega.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD