Üks lihtne ja maitsev võimalus kanafilee valmistamiseks. Kes soovib veel idamaisemat maitset võib kastmele lisada ingverit, koriandrit või vürtsisema suutäie saamiseks tšillit.
Vaja läheb:
300 g kanafileed
1 sibul
1 küüslauguküüs
20 g suitsupeekonit
165 ml väherasvast kookospiima
1 dl vett
200 g toorjuustu magusa tšilliga (Philadelphia)
serveerimiseks kinoat või riisi
Haki sibul, küüslauk, kana ja suitsupeekon suupärasteks tükkideks. Kuumuta pann ning prae kuni kana on küps. Vala pannile kookospiim, lisa vesi ja toorjuust. Sega ühtlaseks ning lase madalal kuumusel umbes 5 minutit kaane all haududa. Serveeri keedetud kinoa või riisiga.
Vaja läheb:
300 g kanafileed
1 sibul
1 küüslauguküüs
20 g suitsupeekonit
165 ml väherasvast kookospiima
1 dl vett
200 g toorjuustu magusa tšilliga (Philadelphia)
serveerimiseks kinoat või riisi
Haki sibul, küüslauk, kana ja suitsupeekon suupärasteks tükkideks. Kuumuta pann ning prae kuni kana on küps. Vala pannile kookospiim, lisa vesi ja toorjuust. Sega ühtlaseks ning lase madalal kuumusel umbes 5 minutit kaane all haududa. Serveeri keedetud kinoa või riisiga.
0 comments:
Postita kommentaar