Kohukesed šokolaaditükkidega

31 jaanuar 2013 0 comments
Mõnusad on need kodused kohuskesed, eksole! ega siin rohkem midagi lisada ei olegi.


Valmib 12 väiksemat kohukest:
400 g ricotta kohupiima (Otto)
80 g võid
75 g suhkrut
1tl (5g) vaniljesuhkrut
25 g toorjuustu
30g riivitud tumedat šokolaadi

peale:
riivitud tumedat šokolaadi

1. Vahusta toasoe või suhkru ja vaniljesuhkruga kohevaks vahuks. Lisa ricotta ja toorjuust ning vahusta ühtlaseks.
2. Lõika köögipaberi toru pikkupidi pooleks, kata fooliumiga ning täida vormid kohupiimaga.
3. Tõsta sügavkülma umbes tunniks tahenema.
4. Võta ettevaatlikult täidis vormide seest välja ning lõika kolmeks või neljaks ühesuuruseks tükiks. Veereta tükke šokolaadipurus ning tõsta külmikusse tahenema.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD