Hea ja lihtne argiroog, mis valmib vaid 10 minutiga ning maitseb imeliselt. Lase gnocchi'del enne söömist pisut taheneda.
Vajad:
200 g ricotta kohupiima
125 ml jahu
50g riivitud parmesani
1 munakollane
soola
pipart
1 küüslauguküüs
25 g päiksekuivatatud tomateid
Sega kokku ricotta, jahu, parmesan ning munakollane. Maitsesta soola ja pipraga. Haki päiksekuivatatud tomatid ja küüslauk peeneks ning sega taignasse. Vooli valminud taignast jahusel pinnal kaks vorstikest ning lõika terava noaga umbes 1,5 cm paksused seibid. Suru kahvliga triibuliseks ning keeda soolaga maitsestatud vees 2-4 minutit. Kui gnocchid tõusevad veepinnale tõsta vahukulbiga nõrguma. Lase pisut tahneda ja söö soojalt.
Vajad:
200 g ricotta kohupiima
125 ml jahu
50g riivitud parmesani
1 munakollane
soola
pipart
1 küüslauguküüs
25 g päiksekuivatatud tomateid
Sega kokku ricotta, jahu, parmesan ning munakollane. Maitsesta soola ja pipraga. Haki päiksekuivatatud tomatid ja küüslauk peeneks ning sega taignasse. Vooli valminud taignast jahusel pinnal kaks vorstikest ning lõika terava noaga umbes 1,5 cm paksused seibid. Suru kahvliga triibuliseks ning keeda soolaga maitsestatud vees 2-4 minutit. Kui gnocchid tõusevad veepinnale tõsta vahukulbiga nõrguma. Lase pisut tahneda ja söö soojalt.
0 comments:
Postita kommentaar