Kodumaine soe Reubeni võileib

07 september 2012 0 comments
Reubeni võileiva päritolu kohta on mitmeid legende, kuid valmistatakse seda väidetavalt 1920 aastast. Klassikaliselt serveeritakse Reubeni võileib soojalt, mille vahel on suitsetatud veiseliha, šveitsi juust, thousand islandi kaste või vene kaste, mida rahvasuus nimetatakse ka hamburgeri kastmeks, kuna seal sees on ketšup ja majonees. Vahest võib Reubeni võileiva vahele panna ka hapukapsast. Mina asendasin hapukapsa värske hapukurgiga.

1 portsjon:
1 Fresh mitmeviljaleivake
50g suitsetatud veise pipraliha
1 viil šveitsi juustu
värsket hapukurki
hamburgeri kastet

Lao leivale vahele ohtralt pipraliha, tõsta peale juustuviil ning grilli ahjus või grillil kuni juust on sulanud. Tõsta ülemine leivaviil ning pista võileiva vahele viilutatud värske hapukurk ning vajuta peale pisut hamburgeri kastet. Söö kohe.



0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD