Jällegi üks mõnus ja suvine kiire magustoit ja eriti veel siis kui maasikad on just valmis saanud ja maitsevalt veel suviselt magusalt.
Vajad 3-4le:
350g ricotta kohupiimapastat (Otto)
3 sl demerara suhkrut
2-3 tl Laimivõiet (võib asendada ka 1 laimi mahla ja riivitus laimi koorega)
100g digestive küpsiseid
200 g värskeid maasikaid
Sega kokku kohupiimapasta, demerara suhkur ja laimivõie. Purusta küpsised ja haki maasikad väiksemaks. Lao kihiti kohupiimakreem, küpsisepuru ja purustatud maasikad. Söö kohe.
Vajad 3-4le:
350g ricotta kohupiimapastat (Otto)
3 sl demerara suhkrut
2-3 tl Laimivõiet (võib asendada ka 1 laimi mahla ja riivitus laimi koorega)
100g digestive küpsiseid
200 g värskeid maasikaid
Sega kokku kohupiimapasta, demerara suhkur ja laimivõie. Purusta küpsised ja haki maasikad väiksemaks. Lao kihiti kohupiimakreem, küpsisepuru ja purustatud maasikad. Söö kohe.
0 comments:
Postita kommentaar