Ideaalne laupäev ja täistera-wrapid suitsukanaga

19 juuni 2012 0 comments
Pikk uni, vaikne laupäeva hommik, kuum cafe latte päikselisel rõdul, hommikune massaaž, mitmetunnine shoppamine, hea toit, maasikad, piknik sõbranna juures, naturaalne siider, televiisorist tulev romantiline komöödia, hilisõhtune sörk ja kuum vann - kas ei kõla kui ideaalne (loe: naiste) laupäev? Kõik see ei olnudki unistus vaid hetked minu eelmisest nädalavahetusest, kus mees pidi komandeeringus olema, lapsed olid vanaema juures ning mina sain üle pika aja tunda kuidas on olla üksinda oma soovide ja mõtetega nagu see oli mu eelmises elus ehk elus enne lapsi. Päev muidugi lõppes mitte nii idülliliselt, kui jooksmast tulles mõtlesin vanni minna ja pisut enne välja tulemist otsustas kuumavee voolik puruneda. Oh seda pooleöist tralli, kus jooksin mööda vannituba, otsides kohta kust kuum vesi purskab ja veelgi rohkem püüdes leida kohta, kust tulise vee kinni saab keerata. Lõpp hea, kõik hea aga uputusest pääsesin ning järgnev tund kulus kogu sellele jama, mis vannitoas toimus, koristamisele.

Alljärgnevalt siis killuke, retsepti näol, meie toredast pinkikust, mis sel toredal laupäevasel õhtupoolikul sõbrannaga pidasime.
Wrapid on tänuväärne toit, mida võib ideaalselt kaasa võtta piknikule või ilusa suveilmaga randa - kui kunagi need rannailmad üldse tulevad. Siiski: kurgine toorjuust teeb wrapi mõnusalt värskeks ning suitsukana, paprika ja värske hapukurk koos salatiga täiendavad üksteist andes kerge, kuid toitva kõhutäie. Soovitan kasutada tervislikumaid tortiljasi, mis ei anna niisama tühje kaloreid, ehk siis neid mis on valmistatud täisterast aga loomulikult sobib kasutada tavalisi - nisutortiljasid.


Vajad:
8 tk täistera tortilljat
200 g toorjuustu (Philadelphia)
200 g värsket kurki
pisut soola
rukolat
lamb salatit
1 paprika
200g suitsutatud kanafileed
2-3 värsket hapukurki või marineeritud kurki

1. Koori värske kurk ning püreeri blenderis koos toorjuustuga ühtlaseks. Maitsesta soolaga.
2. Määri tortilljale toorjuustusegu ühtlase kihina. Tõsta täidisele rukola, lambi salat, tükeldatud paprika, suitsukana ja marineeritud või värske hapukurk.
3. Keera tortillja wrapiks, paki wrap paberisse ning pista piknikukorvi.

0 comments:

 

©Copyright alates 21.03.2010 by TOIDUJUTUD