Ma armastan võileibu, nii soojalt kui külmalt nii või, sinepi kui majoneesiga ja seda nimekirja võiks jätkata. Ma olen isegi mõelnud siin avaldada oma kõige veidramad kombinatsioonid võileibades, kuid selkorral päästan teid oma hullusest ja jagan suhteliselt mõistlikku kombinatsiooni.
Vajad:
8 viilu teraleiba või tavalist rukkileiba
300g delikatess kanahakkliha
1 muna
100g Spilva tomatikastet päiksekuivatatud tomatitega
Sega hakkliha, muna ja tomatikaste ühtlaseks. Aseta leivaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta segu lusikaga leivaviiludele ning küpseta 200c juures 15-18 minutit.
Vajad:
8 viilu teraleiba või tavalist rukkileiba
300g delikatess kanahakkliha
1 muna
100g Spilva tomatikastet päiksekuivatatud tomatitega
Sega hakkliha, muna ja tomatikaste ühtlaseks. Aseta leivaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta segu lusikaga leivaviiludele ning küpseta 200c juures 15-18 minutit.
1 comments:
Toore hakklihaga tuleb teha see segu või juba küpsetatud?
Postita kommentaar