Tundub, et tõesti on meil pirukapidu toimunud aga oli ka pidu ja niisama söögipidu. Tegelikult sai kaks esimest pirukat valmistatud lapsele lasteaeda isadepäevapeoks.
Milka täidisega minicroissantid
500g pärmi-lehttainast
100g suitsupeekonit
50g riivitud parmesani
Sulata taigen. Rulli taigen väga väheke õhemaks. Lõika taignast kolmnurgad. Lõika suitsupeekon väikesteks tükkideks ja säti piruka laiemalt osale mille peale raputa riivitud parmesani ning keera tainas selliselt rulli, et kolmnurga tipp jääb piruka peale.
Küpseta 200c-ni eelkuumutatud ahjus u 15 minutit või kuni pirukad on pealt kuldsed.
* * *
vaja läheb:
500g pärmi- lehttainast
1 karp Milka toorjuustu
mandlilaaste
Sulata taigen. Rulli taigen väga väheke õhemaks. Lõika taignast kolmnurgad. Määri toasoe milka toorjuust taignale, raputa peale purustatud mandlilaaste ning keera tainas selliselt rulli, et kolmnurga tipp jääb piruka peale.
Küpseta 200c-ni eelkuumutatud ahjus u 15 minutit või kuni pirukad on pealt kuldsed.
2 comments:
Kas oskaksite öelda, kust saab seda milka toorjuustu ? : )
suuremates kauplustes peaks küll saadaval olema. Mina olen seda saanud nt Comarketist.
Postita kommentaar