Magustoit on vaatamata vahukoorele mõnusalt kerge, mahedalt kreemise kontsistentsiga ning soolakad digestiivküpsised ning hapud marjad ja annavad maitsele juurde äärmiselt mõnusa nüansi.
vajad (3 suurt või 4 väikest magustoitu):
50g digestiivküpsiseid
2dl vahukoort
250g (1 tuub) Otto ricotta kohupiimapastat
2sl kamajahu
1 sl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut või 1/2tl vaniljeekstrakti
1tl sidrunimahla
peale:
värskeid või külmutatud marju.
vajad (3 suurt või 4 väikest magustoitu):
50g digestiivküpsiseid
2dl vahukoort
250g (1 tuub) Otto ricotta kohupiimapastat
2sl kamajahu
1 sl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut või 1/2tl vaniljeekstrakti
1tl sidrunimahla
peale:
värskeid või külmutatud marju.
Purusta küpsised. Vahusta vahukoor. Sega ricottaga kamajahu, suhkur, vaniljesuhkur ja sidrunimahl. Sega mõlemad segud kokku. Magustoidupokaali põhja aseta küpsisepuru, sellele kamakreem ning kata värskete või külmutatud marjadega. Söö kohe.
0 comments:
Postita kommentaar